Staakt huidige dienstverlening per 28 februari 2011
Helaas moeten wij u mededelen dat per 28 februari 2011 de dienstverlening van Freenumber wordt gestaakt. Onze telecom partner stopt met deze dienstverlening (vanwege de nieuwe OPTA richtlijnen), waardoor ook de nummers van Freenumber (afgenomen via onze partner) worden gedeactiveerd. De Freenumbers zullen daardoor na 28 februari helaas niet meer bruikbaar en bereikbaar zijn.

Wij adviseren u via MijnVoipcentrale.nl een account aan te maken en via bijvoorbeeld via budgetphone.nl een telefoonnummer aan te vragen (voor 10 euro per jaar). Hierdoor blijven alle functies van Freenumber ook op uw nieuwe telefoonnummer intact .

Freenumber zal naar een nieuw business model zoeken, om voor u de dienstverlening in de toekomst weer aan te bieden. Helaas is deze herpropositionering niet gerealiseerd voor de de-activatiedatum. Wij zullen u op de hoogte houden van de nieuwe Freenumber ontwikkelingen.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak

Faxen Ontvangen & Verzenden
Wij stellen u in de gelegenheid om faxen te ontvangen in uw e-mail programma (Outlook, Outlook express, Hotmail, Eudora,...). Alle faxen die naar uw persoonlijke nummer verstuurd worden, krijgt u onmiddellijk in uw e-mail, als .tif (bestandsformaat). Binnenkort zullen alle faxen ook nog worden opgeslagen, zodat er geen enkele verloren kan gaan.

Telefoon doorschakelen
Wilt u niet dat iedereen uw vaste of mobiele nummer krijgt. Gebruik dan onze service! Via uw persoonlijke nummer kunt u een doorschakeling activeren naar uw vaste of mobiele aansluiting.

Voicemail naar E-mail
Het is mogelijk om uw vaste/mobiele telefoon door te schakelen naar uw persoonlijke door ons uitgegeven telefoonnummer. Hierdoor worden de gesprekken aangenomen door een door u ingesproken boodschap en de binnenkomende voicemail berichten doorverwezen naar uw Mailbox. Zo bent u altijd bereikbaar! Tevens kunt u van dit binnenkomende gesprek een SMS krijgen.

Groepsgesprek voeren
U kunt uw persoonlijke nummer gebruiken om een groepsgesprek te voeren met uw vrienden of kennissen. Zo is het doorspreken van een familie uitje makkelijk met z'n allen in 1 gesprek te doen!

VOIP gesprekken ontvangen
De binnenkomende gesprekken zijn ook door te sturen naar een internet telefonie account (VOIP). Wij leveren deze af op uw PC (software programmaatje), waardoor u direct kunt kletsen met het bellende persoon.

Eigen keuzemenu bepalen
Via onze loginzone is het mogelijk om zelf te bepalen welke keuzes open moeten staan voor de bellers naar uw persoonlijke nummer!