Zijn er kosten verbonden aan deze dienst?
Er zijn absoluut geen kosten aan deze dienst verbonden. Uw persoonsgegevens worden niet voor commercieele doeleinde gebruikt!

Betaal ik doorschakelkosten?
U betaalt nooit doorschakelkosten. Het beltarief van het door ons uitgegeven nummer (35cnt pm) dekt altijd alle kosten.

Hoelang blijft mijn Doorschakelnummer actief?
Een persoonlijk nummer wordt toegekend voor onbepaalde duur. U kunt het nummer zolang gebruiken als u wilt. Echter wanneer u 30 dagen aaneengesloten niet op uw nummer wordt gebeld, wordt het nummer - na een tijdige waarschuwing via e-mail - ingetrokken.

Hoe vaak en hoe snel kan ik de doorschakeling veranderen?
Via de website kun je 24 uur per dag inloggen om de doorschakeling te wijzigen. Dit kan zovaak u zelf wilt en is direct doorgevoerd in de diverse telefooncentrales.

Mag ik een privenummer voor mijn bedrijf gebruiken?
Nee, de naam zegt het al eenn Privenummer is enkel en alleen voor persoonlijke doeleinde, het mag dus niet voor een bedrijf gebruikt worden. Indien u onze dienstverlening toch bedrijfsmatig wilt gaan gebruiken (omdat de IVR menukeuze u bijvoorbeeld bevalt) dan kunt u contact met ons opnemen naar de bedrijfsmogelijkheden!

Zijn er nog leuke extra's?
JA! Indien u naar VOIP/VAST of een groepsgesprek voert zullen wij u per minuut een aantal gratis credits geven om kostenloos FAX of SMS-berichten te kunnen versturen!

Kan ik een nummer aankoppelen?
Ja, daar zijn mogelijkheden voor. U kunt via een externe provider een 090X of voipnummer aanvragen en aankoppelen aan de op deze website aangeboden dienstverlening! Email ons voor meer informatie bij interesse!!

Wat betaald de beller?
De belkosten voor het bellen naar jouw Doorschakelnummer zijn slechts 35 cent per minuut*. Deze kosten betaalt de beller. Je betaalt zelf niets per minuut. Zelfs niet als je je nummer hebt doorgeschakeld naar je mobiele telefoon.
(* Als iemand belt vanaf een mobiele telefoon dan kan het tarief verhoogd worden met mobiele belkosten.)

Freenumber.nl is slechts een aanbieder van de diensten van Doorschakelnummer.nl, waardoor de algemene voorwaarden van doorschakelnummer.nl ook gelden voor deze dienst!